Over Koffiepunt 40

Koffiepunt 40 is al jaren een begrip in de Hoeksche Waard! Het verborgen rustpunt onderaan de Oudendijk met uitzicht over ‘Het Oudeland van Strijen’, zonder twijfel een van de mooiste plekjes van de Hoeksche Waard. Het is haast niet te geloven dat Koffiepunt slechts 15 minuten van Rotterdam verwijderd ligt! Met helder weer heeft u vanaf ons terras zicht op de beroemde Skyline, het contrast kan haast niet groter!

In de zomer is het heerlijk genieten op het terras met weids uitzicht op de schapen en vele poldervogels, ook onze eigen kippen zorgen regelmatig voor vermaak. In de winter lekker naast de warme kachel met het mooie uitzicht vanachter de ramen! Met andere woorden; Koffiepunt is het hele jaar door een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Zolang de extra restricties gelden m.b.t. COVID-19 kunnen wij u alleen ontvangen op ons grote terras, wij werken op basis van zelfbediening, bij de ene balie kunt u uw bestelling plaatsen en bij de andere kunt u deze dan ophalen. Wij hanteren tijdens deze bijzonder periode ook een beperkte kaart, natuurlijk wel met onze beroemde appeltaart en ook de bitterballen ontbreken gelukkig niet.

Onze toiletten zijn, met een kleine omweg, gewoon beschikbaar voor onze gasten.